Evenimente importante:

                                                


Dragi Crestini!

   O mare si deosebita bucurie pentru Biserica sfintii Stefan Cel Mare si Nectarie, deoarece sfantul Ierarh Nectarie din Eghina, vindecatorul de boli ne-a binecuvantat cu venirea sfintelor sale moaste!

   Un fragment din cinstitele moaste ale Sfantului Ierarh Nectarie, au fost aduse spre a se pastra in Biserica Sfintii Stefan cel Mare si Nectarie din Oshawa.

Aducerea moastelor Sfantului Nectarie in Biserica Sfintii Stefan cel Mare si Nectarie a venit ca un raspuns la evlavia tot mai mare a credinciosilor pentru ierarhul taumaturg, si cunoscut mai ales ca ajutator al celor bolnavi de cancer.


SFANTUL NECTARIE ESTE CU NOI ASTAZI SI DE-A PURURI

"Il vezi traind in lume, si totusi simti ca nu este al lumii, este om, dar traieste asemenea ingerilor. Slavit fiind de lucrarea Duhului, izvoraste tamaduiri si har bogat. Pentru aceea ii strigam, Bucura-te Parinte Nectarie!"

Cu binecuvantare,
Pr. Petre Busuioc


Programul bisericii noastre:

Duminica, 17 Decembrie, 2017
10:00 Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, de la ora 10:00 a.m.

Duminica, 24 Decembrie, 2017

10:00 Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, de la ora 10:00 a.m.


Anunturi importante:


  •   Pentru toate slujbele va rugam sa cumparati lumanari de la biserica.

  •   Membria si alte donatii se pot face in fiecare duminica la Biserica, sub forma de cash sau CEC.


  •   S-a infintat o lista pentru donatorii care doresc sa contribuie lunar pentru morgage-ul bisericii. Se primesc cecuri postdatate pentru fiecare luna din 2013. Orice suma reprezinta un sprijin deosebit si sigur pe care putem conta lunar pentru plata mortgage-ului.


  •   Va invitam cu toata dragostea sa fiti membri ai Parohiei noastre! Taxa de inscriere este de $100 pe an de persoana adulta. Membrii bisericii au reduceri de preturi de pana la 30% la evenimentele crestinesti: botez, inmormantari, nunti, parastase… De asemenea membrii au dreptul de a participa la Adunarea Generala a Parohiei. Va rugam sa contactati pe Parintele Busuioc pentru inregistrare.


Va multumim din tot sufletul, iar Dumnezeu sa va ajute si sa va rasplateasca eforturile dumneavoastra!

Pr Petre Busuioc:
  Cell: 905-924-2324 
Inceputul paginii