Evenimente importante:

                                                Frati crestini,

  

Joi, 29 iunie 2017 – Sf. Ap. Petru si Pavel - Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie de la ora 9:00 a.m.

Duminica, 2 iulie 2017 – Sf. Voievo Stefan Cel Mare - Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie Arhiereasca oficiata de PS Ioan Casian de la ora 10:00 a.m.

Vineri, 7 iulie 2017 – Taina Sfantului Maslu oficiata de un sobor de preoti de la ora 19:00

 Scoaterea spre închinare si rugăciune a Moaștelor Sfântului  Ierarh Nectarie si Sfântul Ierarh Nicolae.

 Duminica, 9 iulie 2017 - Hramul Bisericii - Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie de la ora 10:00 a.m. urmata de o Agapa crestina de Hram.

 

Cu binecuvantare,

Pr. Petre BusuiocBinecredinciosul Voievod ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT

Cu dragoste frăţească, întru frica Domnului IiSUS HRISTOS, vă invităm la SĂRBĂTOAREA HRAMULUI BISERICII NOASTRE, când îl prăznuim pe Sfăntul Stefan Cel Mare, împreuna ocrotitor cu Sfăntul Ierarh Nectarie Taumaturgul, din 07 iulie 2017, vineri, ora 19:00, se va oficia Taina Sfăntului Maslu în prezența unui sobor de preoți , iar pe 09 Iulie 2017, Ziua Hramului Sfintei Bisericii - Duminică, de la ora 10:00 a.m. se va săvărși Sfănta Liturghie .

 

Ca mărturie peste veacuri a credințelor noastre ortodoxe, vă asteptăm cu drag, urmând a ne împărtăși de darul sfințitor si tămăduitor al sfintelor moaște:

Sf. Ierarh Nectarie si Sf. Ierarh Nicolae.

 Orele 12:00 p.m. Agapă Creștină de Hram.

  

Dumnezeu să vă binecuvânteze cu lungime de zile, sănătate şi toate cele folositoare mântuirii sufletelor.

 

Preot paroh, Petre Busuioc 905 924 2324

 

Sfinte Ştefan, cel asemenea mucenicilor în vitejie şi aspru prigonitor al rău credincioşilor, furtuna patimilor mele o potoleşte cu ale tale sfinte rugăciuni.Dragi Crestini!

   O mare si deosebita bucurie pentru Biserica sfintii Stefan Cel Mare si Nectarie, deoarece sfantul Ierarh Nectarie din Eghina, vindecatorul de boli ne-a binecuvantat cu venirea sfintelor sale moaste!

   Un fragment din cinstitele moaste ale Sfantului Ierarh Nectarie, au fost aduse spre a se pastra in Biserica Sfintii Stefan cel Mare si Nectarie din Oshawa.

Aducerea moastelor Sfantului Nectarie in Biserica Sfintii Stefan cel Mare si Nectarie a venit ca un raspuns la evlavia tot mai mare a credinciosilor pentru ierarhul taumaturg, si cunoscut mai ales ca ajutator al celor bolnavi de cancer.


SFANTUL NECTARIE ESTE CU NOI ASTAZI SI DE-A PURURI

"Il vezi traind in lume, si totusi simti ca nu este al lumii, este om, dar traieste asemenea ingerilor. Slavit fiind de lucrarea Duhului, izvoraste tamaduiri si har bogat. Pentru aceea ii strigam, Bucura-te Parinte Nectarie!"

Cu binecuvantare,
Pr. Petre Busuioc


Programul bisericii noastre:

Joi, 29 Iunie, 2017
09:00 Sf. Ap. Petru si Pavel - Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, de la ora 09:00 a.m.

Duminica, 02 Iulie, 2017
10:00 Sf.Voievod Stefan Cel Mare - Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie Arhiereasca, oficiata de PS Ioan Casian, de la ora 10:00 a.m.

Vineri, 7 Iulie 2017
19:00
Taina Sfantului Maslu, oficiata de un sobor de preoti
, de la ora 19:00 p.m.

Duminica, 9 Iulie 2017
10:00
Hramul Bisericii - Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, de la ora 10:00 a.m.
, urmata de o Agapa crestina de Hram


Anunturi importante:


  •   Pentru toate slujbele va rugam sa cumparati lumanari de la biserica.

  •   Membria si alte donatii se pot face in fiecare duminica la Biserica, sub forma de cash sau CEC.


  •   S-a infintat o lista pentru donatorii care doresc sa contribuie lunar pentru morgage-ul bisericii. Se primesc cecuri postdatate pentru fiecare luna din 2013. Orice suma reprezinta un sprijin deosebit si sigur pe care putem conta lunar pentru plata mortgage-ului.


  •   Va invitam cu toata dragostea sa fiti membri ai Parohiei noastre! Taxa de inscriere este de $100 pe an de persoana adulta. Membrii bisericii au reduceri de preturi de pana la 30% la evenimentele crestinesti: botez, inmormantari, nunti, parastase… De asemenea membrii au dreptul de a participa la Adunarea Generala a Parohiei. Va rugam sa contactati pe Parintele Busuioc pentru inregistrare.


Va multumim din tot sufletul, iar Dumnezeu sa va ajute si sa va rasplateasca eforturile dumneavoastra!

Pr Petre Busuioc:
  Cell: 905-924-2324 
Inceputul paginii